Kakšne so izkušnje za vedeževanje po telefonu

Naredili smo anketo za po telefonu na sto naključnih, ki so prišli na spletno stran za po telefonu in so že kdaj v življenju prej poklicali na telefonsko linijo 090. Odgovori so bili zelo različni in kar zelo veliko je bilo takih, ki so bili nad vedeževanjem po telefonu pozitivno presenečeni, ker so dobili prave informacije, ki so jih iskali. Takih je bilo kar 75 % vprašanih, ki so zadovoljni s pridobljenim odgovorom, odnosom in prijaznostjo in so kasneje tudi večkrat poklicali na številko za . Nekaj pa jih je bolo razočaranih in so poklicali samo enkrat in nikoli več, ker jim je slaba izkušnja naredila zelo slab vtis o vedeževanju po telefonu.

Iz te ankete sklepamo, da imate več možnosti da ste zadovoljni kot pa, da ste razočarani. Tudi vedeževanje po telefonu je lahko loto ker nikoli ne veste kakšnega nasprotnika boste dobili na drugi strani telefona in kaj vam bo nudil.

Vedeževanje po telefonu izkušnje za vsakega, ki potrebuje pomoč in si želi pomoči, ki mu lahko pomaga do lažjih življenskih poti.